Ευχαριστήρια Επιστολή Συλλόγου Διδασκόντων προς Raycap Α.Ε.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου Φωτολίβους ευχαριστούμε θερμά την ιδιωτική επιχείρηση Raycap Α.Ε. για την έμπρακτη ανταπόκρισή της στις ανάγκες του σχολείου μας, αναφορικά με το ζήτημα της αντικατάστασης λόγω  παλαιότητας του μοναδικού φωτοτυπικού του σχολείου μας πάντα προς όφελος των μαθητών και μαθητριών.

Συγκεκριμένα, η σχολική μας μονάδα σύμφωνα με τις υπηρεσιακές της ανάγκες χρειαζόταν ένα νέο φωτοτυπικό μηχάνημα, καθώς το υπάρχον έχει ήδη συμπληρώσει πολλά έτη λειτουργίας και συνεχώς ανακύπτουν σ’ αυτό τεχνικές βλάβες που απαιτούν μεγάλο οικονομικό κόστος. Ως εκ τούτου και κατόπιν σχετικού αιτήματός μας το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Raycap Α.Ε., στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της επιχείρησης, αποφάσισε να υποστηρίξει το Δημοτικό Σχολείο Φωτολίβους με την αγορά ενός καινούργιου φωτοτυπικού μηχανήματος.

Τέλος, η εκπαιδευτική μας κοινότητα επιθυμεί να διαβεβαιώσει την εταιρεία Raycap ότι η εν λόγω χορηγία θα ικανοποιήσει μια πραγματική ανάγκη ως προς την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες δωρεές από τοπικούς ιδιωτικούς φορείς συμβάλλουν στην αναβάθμιση της παρεχόμενης δημόσιας εκπαίδευσης επ’ ωφελεία των μικρών μαθητών και μαθητριών της χώρας.

                                                                                                             Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του σχολείου

                                                                                                                       Χατζηκυριάκου Ιωάννης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *